STAGE, Escola d’Arts Escèniques – 2018

CANTEM I TOQUEM. JUNTS, MOLT MILLOR!
Little Note (grup vocal) Dissabte 9 de juny a les 17:30h.
Cable Obessio C/ Folch i Torres, 52
The Ants
Combo Adults
Quartet Mixte
Els Ramons
Cor Infantil
Caldes de Montbui

#
Tot Música Ensenyament
Tot Música Ensenyament és una escola d’iniciativa privada dedicada a la pedagogia musical des de fa més de quaranta anys; s’hi treballen tots els estils musicals, a tots els nivells i amb totes les franges d’edat.
La filosofia de la nostra escola és formar i fer créixer en valors, gaudir i estimar les disciplines que s’hi imparteixen i transmetre la passió i vocació que tenim tots aquells que en formem part. Creiem que una educació artística enriqueix psíquica i espiritualment i ajuda a l’autoconeixement.És una escola reconeguda pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i forma part d’EMIPAC (escoles de música d’iniciativa privada de Catalunya).

IMG_5293
STAGE, Escola d’Arts Escèniques
L’Stage i Caldes són inseparables! Des dels nostres inicis – l’any 1997 – els alumnes i professors de l’Stage hem estat implicats en infinitat d’iniciatives culturals i benèfiques del poble: ballant a l’envelat per la Festa Major, participant a les festes del barri del Bugarai, organitzant activitats per La Marató de TV3, col·laborant amb el Casino de Caldes i el Centre Democràtic i Progressista… A més, les nostres instal·lacions acullen el Festival de Teatre Amateur TACA’M, el cicle de teatre infantil per a les escoles i un llarguíssim etcètera d’esdeveniments fruit de la colaboració amb diverses entitats. L’Stage és com és gràcies a la gent de Caldes; nosaltres intentem que Caldes sigui més viu gràcies a l’Stage!