Jardí Casa Rull – 2018

>

CONCERT DE L’AULA DE SONS

 

Conjunt de gralles i timbals  Dissabte 9 de juny a les 12h.
Conjunt de flabiols C. Sant Joan, 27
Conjunt d’acordions diatònics
Conjunt de dolçaina
Rumba catalana Reus

 
Aula de Sons
L’Aula de Sons és un projecte d’ ensenyament de la música tradicional que aplega sota un mateix paraigües diferents escoles de música tradicional. A la nostra escola hi podreu aprendre a tocar els instruments tradicionals més comuns: la gralla, el timbal, el sac de gemecs, el flabiol i el tamborí, la tarota, la dolçaina i els metalls que normalment ens acompanyen: la trompeta, la tuba, el trombó i el friscorn. També ensenyem a tocar l’acordió diatònic, el violí tradicional i altres disciplines musicals com ara la rumba catalana i la cançó tradicional.
Si teniu interès en ballar també podreu aprendre les danses tradicionals més comunes: el vals, el xotis, la masurca, el pasdoble, etc.
Per als més petits l’Aula dels Petits, iniciació a la música per a nens i nenes de 3 a 6 anys. I si no podeu sortir de casa o viviu lluny de qualsevol escola, us proposem visitar www.tocanet.cat on ens trobareu en format virtual per aprendre a tocar el vostre instrument.

CASA RULL

Jardí de la Casa Rull
La Casa Rull, situada al carrer Sant Joan, és un edifici modernista de Lluís Domènech i Montaner construït l’any 1901. És de planta quadrangular, amb una façana al carrer i dues a un pati-jardí; això li dona una entitat volumètrica pròpia com de casa aïllada.El jardí de la Casa Rull acull activitats i espectacles emmarcats en diferents festivals i esdeveniments culturals i festius de la ciutat de Reus.