Harlem Jazz Club- 2018

CONCERT BLUES
Combo Dissabte 9 de juny a les 18h.
Combo C. Comtessa de Sobradiel, 8
Combo
Combo
Big Band
Metro: Liceu (L3)
Bus: 63 i 157

#
Escola Taller de Blues de Barcelona
L’Escola Taller de Blues de Barcelona, un projecte pioner al país, contribueix a omplir un buit històric respecte a la divulgació reglada d’aquest estil musical a la ciutat.
L’Escola troba la seva localització a les instal•lacions del Poble Espanyol, lloc emblemàtic de l’escena cultural de la ciutat, compartint situació amb l’Escola de Teatre i els gremis artesans; proximitat que dóna lloc a un ambient cultural únic a Barcelona.
En el programa d’estudis del nostre projecte  es posa especial èmfasi en les activitats col•lectives, com les formacions de grups musicals, que a la vegada fomenten el desenvolupament de les capacitats de treball en equip i les relacions personals.

IMG_5293
Harlem Jazz Club
Harlem Jazz Club és la sala més antiga de Catalunya, des de 1987 ha organitzat, innterrumpidamente, més de 8.500 concerts de diferents estils musicals. Jazz, blues, tango, flamenc, soul, funk, música afro, brasilera …Concebut com un espai de llibertat i transgressió artística en el seu escenari actuen artistes consagrats i també grups emergents tant de l’entorn immediat com internacionals.