Centre Cívic Torre Llobeta – 2018

MÚSICA MODERNA D’UTMÚSICA
“The Synchronized” Combo d’adults Dissabte 9 de juny a les 17:30h.
“Veus del Vespre” Grup Vocal dones C.Santa Fe, 2 bis
Júlia Martínez, cant individual
Carolina Cólera, cant individual
Marina Escudero, cant individual
Metro: Maragall (L4, L5)
Bus: 19, 32, 45, 47, 50, 51 i 122

#
Utmúsica Associació Cultural 
:Ut Música és una escola fundada el 1998 amb l’objectiu de fer de la formació musical quelcom viu i plenament significatiu per a l’alumne, defugint inèrcies preestablertes i defensant l’aprenentatge de la música en la pròpia activitat musical.
Per això, Ut potencia la pràctica musical col•lectiva des de l’inici de la formació musical mitjançant cors i conjunts instrumentals infantils, juvenils i d’adults.
Alhora, desenvolupa i edita els seus propis materials pedagògics i composa molts dels materials musicals a mida. Entre aquests materials, destaca la composició i estrena, cada curs, d’una obra conjunta en la que participa la majoria de l’alumnat.
Simultàniament, Ut produeix projectes musicals en col•laboració amb altres institucions educatives i culturals de la ciutat, alguns dels quals han tingut una gran repercussió i han estat editats per l’Ajuntament de Barcelona.
:UT ofereix formació per a nadons a partir dels 0 anys, nens, joves i adults.

IMG_5293
Centre Cívic Torre Llobeta
Casa senyorial, masia i centre cívic.
La Torre Llobeta era originàriament un palauet d’estiueg construïda al segle XV. L’edifici, envoltat d’una gran extensió de camps de conreu, es va transformar posteriorment en masia. És un edifici de planta quadrada amb pati i escala interior amb grans finestrals gòtics decorats.
El centre cívic va ser el segon que s’inaugurava a Barcelona al desembre del 1983, i és avui referent cultural del barri. Amb una programació estable al voltant de les arts escèniques, projectes de desenvolupamentpersonal i també diversos cicles amb continguts específics com poden ser l’humor, la il.lustració o la literatura. Bona mostra és el Concurs Literari de Nou Barris que al 2018 arriba a la 30 edició. Des del punt de vista associatiu, el centre és la seu de diferents entitats amb la qual cosa contribueix a potenciar la cohesió social, a partir d’iniciatives de creació cultural, promoció de la vida associativa i de participació ciutadana.