Centre Cívic Can Felipa – 2018

MAMMA MIA! x SIMFONIC
Chiquita Dissabte 9 de juny a les 18h.
I Have a Dream C. de Pallars, 277
Gimme, Gimme, Gimme
Super Trouper
Honey Honey
Mamma Mia
Metro: Poble Nou (L4)
Bus:40, 42,192, B20, B25

#
TOCO Centre d’ensenyament musical
TOCO representa la voluntat d’un equip de professionals que al 2010 vam sumar esforços per a crear un nou concepte d’escola de música. Imaginàvem un espai en què els nens i les nenes poguessin aprendre música sense pressions acadèmiques ni neguits, fer realitat un lloc on se sentissin lliures d’expressar les seves idees i emocions a partir d’un mètode tan eficaç com lúdic.Avui dia, l’escola de música TOCO ha consolidat una mètode d’aprenentatge estimulant, sòlid i divertit. Oferim un espai on convidem les famílies a compartir la passió d’allò que fem: potenciar la creativitat dels infants i enriquir la seva sensibilitat a partir de l’aprenentatge musical.Som un referent local en la formació musical dels infants, tant a nivell d’iniciació com d’especialització instrumental: més de 300 alumnes ja han confiat en nosaltres. Des del barri de Poblenou de Barcelona encoratgem les famílies a que ens acompanyin en la nostra particular aventura.

IMG_5293
Centre Cívic Can Felipa
El centre cívic Can Felipa està ubicat al barri de Poblenou, en un edifici que abans ocupava una antiga fàbrica de teixits anomenada Catex i que el moviment associatiu i veïnal va recuperar pel barri. És un lloc de trobada i de referència per la gent del barri i des d’on es treballa amb xarxa amb equipaments, associacions, grups i entitats del mateix barri, del districte i de la ciutat.
La identitat del centre s’ha anat construint mica en mica des de la pluralitat d’entitats, associacions i grups creatius que troben en el centre i els dinamitzadors el suport per desenvolupar les seves aficions.
Per obrir la nostra relació amb el barri, el teixit social i la ciutadania sense deixar de ser fidels al nostre projecte d’art contemporani i artistes emergents, des dels programes d’arts visuals i arts escèniques, el centre impulsa un nou projecte perquè ens ajudi a intensificar les relacions, posant en funcionament noves metodologies de treball. El La(b) Felipa n’és el resultat, un laboratori d’interacció amb el territori, des d’on plantejar conjuntament amb creadors, entitats i la ciutadania estratègies de coneixements i reconeixement compartit.