Casal de Joves- 2017

Audició d’alumnes Tallers de Música juny 2017
 Combo + alumnes de cant interpretaran el tema CAMINS de Sopa de Cabra Dissabte 10 de juny a les 19h
 Seguirem l’audició i els alumnes tocaran els temes preparats durant les classes de l’últim trimestre. Av. de la Indústria, 34
Sant Just Desvern

#
Tallers de Música
Els Tallers de Música de Sant Just som una escola de música per totes les edats, on pots estudiar una gran varietat d’instruments clàssics i moderns i, sobre tot, passar-ho molt bé aprenent a fer música. A més, disposem d’una aula de música electrònica i producció musical per a poder crear i editar les teves pròpies cançons amb l’ordinador. També fem classes de combo, per a que els alumnes aprenguin a tocar en grup a través de diferents estils musicals.En resum, els Tallers de Música som una escola de música a la teva mida i amb un projecte orientat a gaudir aprenent. Vine a passar-t’ho bé fent música!

IMG_5293
Casal de Joves
L’edifici actual del Casal de Joves va obrir les portes l’octubre de 1997.
És un edifici ampli de dues plantes amb diferents espais per a les entitats i dues sales, la Ovidi Montllor i la Sala Utopia, on es farà en concert.
El seu objectiu principal és dinamitzar el jovent i facilitar la seva socialització, el treball en grup i la interacció. Amb el pas dels anys ha variat la seva fisonomia, especialment amb la pintura de grafits a la façana com a resultat d’un projecte d’art urbà.
Hi tenen la seva seu diferents entitats juvenils i ofereix un ampli ventall de serveis al col•lectiu jove: Servei de Mobilitat Internacional, programa d’activitats específiques per la franja d’edat 12-18 anys, Espai Jove -alternativa d’oci nocturn-, lloguer de sales, bucs d’assaig, viatgeteca, punt d’informació juvenil i skate park, entre d’altres.