Can Alcover – Espai de Cultura – 2018

CONCERT D’ESTIU QUATRE 42
TOI Dissabte 9 de juny a les 18:30h.
ADI C.Sant Alonso, 24
Orquestra Infantil
Orquestra Juvenil
Orquesta Adults
Orquestra Quatre42
Orquestra Guitarres
Conjunt Guitarres Infantil
  Palma de Mallorca

#
Quatre 42, Escola de Música 
El LA és la sisena nota de l’escala musical de Do Major. Però igual que en altres camps (longitud, volums, pesos, capacitats, etc.) els músics necessitem un LA que ens serveixi de patró i que sigui per tots el mateix. Aquest patró s’anomena LA, i ha tingut al llarg de la història diverses maneres d’afinar-se. L’actual i més estesa és la que té 442Hz, que significa 442 hertz o unitats de freqüència. Ara ja sabeu el que amaga el nostre nom!
L’escola de música Quatre 42 és una escola fundada l’any 2002 amb molta il•lusió i ganes de fer una escola de música de qualitat. S’hi ofereixen molts tipus i estils d’ensenyaments: classes individuals, col•lectives, orquestres, música moderna… Vine a conèixer-nos

IMG_5293
Can Alcover – Espai de Cultura
Can Alcover – Espai de Cultura és un centre que vol donar continuïtat al vessant dinamitzador del poeta Joan Alcover. A la casa museu del poeta es mostra el seu univers creatiu.Can Alcover – Espai de Cultura ofereix un espai per a la difusió, la promoció i el coneixement de la literatura i de la cultura en general. S’hi organitzen seminaris, conferències, cursos, tallers, representacions teatrals, actuacions musicals, concerts, etc.La superfície total construïda de Can Alcover – Espai de Cultura és de 632,58 m². L’edifici compta amb pati i jardí, una casa museu del poeta Joan Alcover, una sala polivalent, una sala d’audiovisuals, una sala per a cursos i seminaris i sales de reunions i despatxos.