Casa de Cultura de Llançà – 2014

CONCERT FI DE CURS

 

Dissabte 7 de juny a les 18h.
Pl. Major 
Llançà

mitg
Tons Escola de música
Tons és un centre d’ensenyament musical que desenvolupa la capacitat creativa i artística de l’alumne.L’objectiu de Tons és apropar la música a tot el poble, proposant i col•laborant en projectes amb entitats culturals i participant de les diferents activitats artístiques i educatives que es duguin a terme a la vila.Què oferim?•Un ensenyament musical de Nivell Elemental per a infants de 0 a 14 anys, amb programes de contingut pedagògic adequat a cada edat.

•Una educació musical a joves i adults de qualsevol edat que vulguin gaudir de la pràctica musical.

•Formació musical a tothom que vulgui cursar estudis reglats o professionals.

Quins instruments?

A Tons pots aprendre a tocar el piano, la guitarra clàssica i elèctrica, el baix i contrabaix, la bateria, el violí, el saxo, la flauta travessera, cant, l’arpa, així com instruments tradicionals (timbals, gralla…).


Plaça Triangular BR
Casa de Cultura
La Casa de Cultura de Llançà té com objectiu principal promoure periòdicament al municipi l’organització de tot tipus d’actes i activitats culturals, lúdiques i recreatives.

Emplaçada en un lloc molt cèntric, a pocs metres del nucli històric de la Vila i de l’aparcament Rafael Estela, i en funcionament des de l’any 1999; és un equipament cultural de titularitat municipal que gestiona l’Ajuntament de Llançà i que disposa de:

Sala d’exposicions temporals
Sala de conferències
Sala d’actes